Vi söker blivande revisorer med start till hösten 2019

Vi fortsätter att växa och söker nu både nyexaminerade civilekonomer och revisorer med ett par års erfarenhet och som vill satsa på en karriär hos Nexia Revision Stockholm – affärsbyrån med personligt engagemang.

Vi har hög inströmning av nya uppdrag och många intressanta kunder främst inom små och medelstora ägarledda företag. De flesta av våra anställda arbetar med revision men vi utför även konsulttjänster inom närliggande områden. Nu har vi stor efterfrågan på revisionstjänster och behöver därför förstärka med fler duktiga medarbetare som precis som vi vill göra sitt bästa för att ge våra kunder riktigt bra kompetens, service och bemötande.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete med stort kundansvar. Du kommer att arbeta i uppdrag för kunder inom olika branscher, till en början under handledning av en av våra erfarna revisorer och när du är redo med eget ansvar för uppdragen.

Vi söker dig som är nybliven civilekonom eller som har arbetat som revisor i ett eller ett par år. Vi värdesätter att du är affärsmässig, har initiativkraft och förmåga att prioritera och ser gärna att du utvecklas med oss och växer inom vår organisation. Du har en relevant utbildning inom ekonomi med inriktning redovisning/revision gärna med de poäng som behövs för att bli auktoriserad revisor.  Grundläggande kunskaper i bokföring är ett plus. Vi söker i första hand revisorer som är redo att starta efter sommaren, men start under våren är också möjlig.

Du stimuleras av att arbeta nära kunderna och av att få ta eget ansvar för planering och genomförande av uppdrag – och av att arbeta med kompetenta trevliga kollegor i en drivande, positiv och vänlig miljö. Vi vill bli fler i våra nya, ljusa moderna lokaler mitt i Stockholms city. Läs mer om oss på www.nexia.se/stockholm

Välkommen med din ansökan senast 18 februari men gärna tidigare då intervjuer sker löpande. Vi samarbetar med ProAstri i rekryteringen och du registrerar din ansökan på www.proastri.se. För ytterligare information kontakta vår konsult Karin Ivarson på tel 070 – 824 69 08.

;