Revisorsassistent till Nexia Revision i Stockholm

Nexia Revision i Stockholm tillhör Nexia International som är ett internationellt nätverk av lokala revisions- och konsultbyråer. Nexia Revision Stockholm grundades 1997 och idag är vi topp 15 på listan av de största revisionsorganisationerna i världen. Förutom gedigen kompetens erbjuder vi våra kunder hög kvalitet, tillgänglighet, bästa möjliga service och ett stort personligt engagemang. I Stockholm är vi ca trettio medarbetare och nu ska vi bli fler.

Vill du påbörja din karriär som revisor i en växande affärsbyrå med ett personligt engagemang för sina kunder och en hög trivsel bland sina medarbetare?

Nexia söker dig som tar din ekonomexamen till sommaren och som vill satsa på en karriär hos oss med början hösten 2024!

Vi är en kvalitetstänkande byrå med hög ambitionsnivå och många intressanta kunder främst inom små och medelstora ägarledda företag. De flesta av våra anställda arbetar med revision men vi utför även konsulttjänster inom närliggande områden. Nu har vi en stor efterfrågan på revisionstjänster och behöver därför förstärka vårt team med duktiga medarbetare, som precis som vi vill göra sitt bästa för att ge våra kunder riktigt bra kompetens, service och bemötande.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete med stort kundansvar. Du kommer att arbeta i uppdrag för kunder inom olika branscher, till en början under handledning av någon av våra erfarna revisorer och när du är redo med eget ansvar för uppdragen. Längs vägen får du kontinuerlig utbildning och coachning och vi är stolta över att en mycket hög andel av våra revisionsassistenter blir auktoriserade revisorer.

Vi söker dig som läser en kandidat- eller masterutbildning med inriktning redovisning eller revision och tar din examen till våren 2024. Vi ser gärna att du uppfyller revisorsinspektionens utbildningskrav för auktorisation. Tidigare erfarenhet av redovisningsarbete är meriterande.

Vi värdesätter att du är affärsmässig, har initiativkraft och förmåga att prioritera och att du vill utvecklas med oss och växa inom vår organisation.  Du stimuleras av att arbeta nära kunderna och av att få ta eget ansvar för planering och genomförande av uppdrag – och av att arbeta med kompetenta trevliga kollegor i en digital, drivande, positiv och vänlig miljö. Vi finns i ljusa moderna lokaler mitt i Stockholms city. Läs mer om oss på www.nexia.se/stockholm

Välkommen med din ansökan snarast, då intervjuer sker löpande. Vi samarbetar med ProAstri i rekryteringen och du registrerar din ansökan på www.proastri.se.  För ytterligare information kontakta vår konsult Karolina Öberg på tel 070 – 7456766.

;